The Ordher - Weaponize Dodano: 2009-04-28 19:43
całkowicie zagadzam się z recenzją, płyta z mega dupy, zresztą jak większość z Empire Records hehe. Smutne jest tylko że stworzyli ją ludzie którzy maczali też paluchy przy "Burn The Promise Land" Rebaelliun, którą uważam osobiście za najwybitniejsze dzieło death metalowe z ameryki południowej i jedno z najlepszych w całym gatunku.
Re: The Ordher - Weaponize Dodano: 2009-04-28 19:58
płyta z mega dupy, zresztą jak większość z Empire Records hehe. [/quote]
Empire Records ma wiele perełek na koncie, ale to akurat sie okazało strasznie gówniane. Żałuje że już nie ma tej firmy bo naprawde ich lubiłem tak samo jak Thrash'em All 
Wszystko się kiedyś kończy
Dodano: 2009-04-28 20:39
jeśli dobrze kojarze to z empire records wyszedł świetny Excommunion, niezła Vesania, i calkiem dobra kopia Boltów w postaci Mutilation, a reszta na czele z mega gównianym Disenterem jawi mi się jako jedna wielka 2 i 3 ligowa nijaka papka blackowo deathowa hehe. Najsmutniejsze jest to że Trauma i Hate zaczeli wydawać syfiaste płyty własnie dla empire records ehhh.
Dodano: 2009-04-29 05:32
| cellar_door napisał(a): |
| Najsmutniejsze jest to że Trauma i Hate zaczeli wydawać syfiaste płyty własnie dla empire records ehhh. |
eeeeeee, ja wiem ze "Suffocated in slumber" to klasyk, ale "Imprefect like a god" i "Neurotic mass" to bardzo dobre płyty, do który nawet co jakiś czas wracam :)
ale zgadzam sie ... Empire wydawało zasadniczo kiszkę ... a The Ordher nie słyszałem
.